top of page
VTXH7847.JPG

OM FOTOGRAF

JULIANA FÄLLDIN

 - Jag älskar att ta vara på det skandinaviska dagsljuset!

Jag är en väletablerad professionell fotograf och Art Director som flyttat från Uppsala till Norrköping och till ett hus i ett naturreservat med havet på baksidan. Studion har jag i Norrköping och i Stockholm och pendlar flera dagar i veckan till Stockholm. Jag har frilansat heltid sedan 2010 med fokus på reklam, produkt, verksamhetsbilder, 

porträtt och lifestylebilder.

Mina uppdrag är av stor bredd. Jag jobbar oftast emot stora företag. Jag gillar att kombinera det kreativa med business, och att jobba fram idéer tillsammans med kunden. 

Att ha en Art Director utbildning i bagaget hjälper mig att se helheten i projekten och nördar gärna in mig i visuell identitet- och kommuni­kation. Det är en sak att ha bra idéer. En annan att kunna kommunicera det.

Med en bakgrund av Bachelor of Fine Arts fotostudier på University for the Creative Arts i Rochester, England, fotoassistent för Mats Bäcker i Stockholm, Konstvetenskap vid Uppsala Universitet samt Art Direction på Bergs School of Communication har det gett mig en bred kompetens som sträcker sig över många områden. Fotograferandet ligger mig varmast om hjärtat. Oavsett vad jag fotar så älskar jag den där känslan som uppstår när man har satt den perfekta bilden. Jag älskar att bygga studios, pyssla och bygga ihop rekvisita och få slå ihop alla kreativa delarna till ett. 

Min fotostil är enkel, ärlig, färglad och jag älskar att ta vara på det skandinaviska dagsljuset! Mina bilder är huller om buller i portfolion, lite som mina uppdrag. Den ena dagen är aldrig den andra lik.

 

bottom of page