top of page

 Mitt intresse för reklam-och corporatefoto samt “all business” bakom en bild gjorde att jag tog steget längre och utbildade mig till Art director på Berghs School of Communikation. Att arbeta som fotograf idag handlar om så mycket än att bara fotografera. Att bredda min kompetens kändes viktigt för att möta kundens behov och kunna erbjuda mer. Som Art Director hjälper jag Er att ta fram visuella koncept och ansvarar för den estetiska kreativiteten från idé till produktion.

Nedan ser Ni några exempel. Fler kommer snart...

 

NÄRINGSDRYCK
Fresenius Kabi

Jag fick i uppdrag av Fresenius Kabi att plåta glada barn som dricker deras mumsiga näringsdryck. Temat blev somrigt och färgglatt för barn på språng. Största utmaningen: att plåta huttrande barn i swimmingpool en tidig oktoberdag utomhus!

PRODUKTKATALOG
Kramtex

Jag fick i uppgift att ge Kramtex produktkatalog ett rejält ansiktslyft med nya bilder, design och layout. En utmaning för mig det där, att göra hela jobbet från idé till tryck. Det är en sak att dirigera vilt med taktpinnen som Art Director och en annan att göra grovjobbet.

 

STICKOFF
Fresenius Kabi

Nu är det ju mest det visuella språket som är min starka sida men jag blir alltid glad för nya utmaningar. Här i form av att text och bild för en produktlansering för plåsterborttagarspray "Stickoff" av Fresenius Kabi.

Ja, där satt den! Aldrig tidigare har jag känt mig så nöjd av att plåta en stackars gråtande bebis...

 

bottom of page